POLÍTICA DE PRIVACITAT

Dit i Fet Premià

Ferrovial Servicios

Ajuntament de Premià de Mar

Primília Serveis

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La present Política de Privacitat és part integrant de l'Avís Legal de la Web www.ditifetpremia.cat.

En compliment d'allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Cespa li comunica i vostè consenteix expressament que:

1. Les dades personals facilitades per vostè mitjançant el present Lloc Web, s'incorporaran a un fitxer de titularitat de CESPA, degudament inscrit al Registre General de Protecció de Dades. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió dels Usuaris del Lloc Web, la prestació dels serveis sol·licitats i, en general, la gestió, desenvolupament i compliment de la relació establerta entre CESPA i qui aporti les seves dades personals mitjançant el Lloc Web.

2. Vostè garantitza que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, essent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l'incompliment de tal obligació. En cas que les dades aportades pertanyessin a un tercer, vostè garantitza que ha informat a l'anomenat tercer dels aspectes continguts en aquest document i obtinguda la seva autorització per a facilitar les seves dades a CESPA per a les finalitats assenyalades.

3. En el cas de les dades personals recollides mitjançant el formulari habilitat a l'efecte al Lloc Web, serà necessari que vostè aporti, com a mínim, aquelles marcades amb un asterisc, ja que, si no es subministren aquestes dades considerades necessàries, CESPA no podrà acceptar i gestionar el Servei Web o la consulta formulada.

4. Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades, vostè pot dirigir-se per escrit a la següent adreça: Avinguda de la Catedral 6-8, 08002 Barcelona - Àrea de Comunicació i Màrqueting.

5. En resposta a la preocupació de CESPA per garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades, s'han adoptat els nivells de seguretat requerits de protecció de les dades personals i s'han instal·lat els mitjans tècnics al seu abast a fi d'evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través de www.ditifetpremia.cat.

6. De conformitat amb allò establert a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, en el supòsit que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials electròniques en el futur, per part de CESPA, podrà manifestar tal desig enviant un correu electrònic a la següent adreça: sugerenciasweb@cespa.es.

Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació Tancar